Pštros

20. dubna 2012 v 19:21 | jojo
Pštros dvouprstý je velký nelétavý pták, žijící v Africe.Je jediným žijícím představitelem čeledi pštrosovitých a rodu Struthio. Pštrosi jsou zvláštní svým vzhledem, dlouhým krkem a nohama a schopností dosáhnout při běhu rychlosti až 70 km/h. Pštrosi jsou největšími žijícími ptáky světa a jsou chováni po celém světě.Pštros dvouprstý - samec a samice
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama